lördag 9 mars 2013

Den generösa Blommannen

Den generösa själ Blommannen besitter förstod att mitt hjärta skulle lyfta av lite blommor. När jag kom hem efter en promenad fann jag dessa hängandes på dörren:

Blommor gör gott. Blommor lyfter själ och sinne. Länge leve blommor! Och länge leve vänner som förser mig med den varan!

Angående Blommannen, som jag tidigare förklarat är det inte min man. Min man har liksom inte fattat det där med blommor. Nåja, även solen har sina fläckar. Tillbaka till Blommannen. Han var med mig när min brudklänning skulle bestämmas och den hjälpsamma personalen trodde givetvis att det var VI som skulle gifta oss. Inte mig emot. Då hade jag kanske ALLTID haft fina blommor här och där i huset. Och blommannen ÄLSKAR champagne. Då hade vi suttit i ett blomhav med varsitt glas bubbel och fnissat.

Tro nu inte att jag kommer att byta ut den oförstående maken (när det kommer till blomster). Oxfilé är inte gott varje dag. I och för sig är inte blodpudding det heller. Det bästa är att få lite ur alla världar. Jag behåller nöjt maken och Blommannen har ett vackert inrett rum i mitt hjärta.

1 kommentar:

  1. Alla är avundsjuka på din "blomma"
    Oxfilé är inte gott varje dag. I och för sig är inte blodpudding det heller. Det bästa är att få lite ur alla världar. (he he he...)

    SvaraRadera