fredag 9 oktober 2015

Smiska mattor och efterlängtad mössa

Har bokstavligen slagit skiten ur husvagnsdynorna idag. Och täcken och kuddar. Med en mattpiska. På ett mattställ. Håller folk på med sådant nu för tiden? Medans jag bankade och slog funderade jag på om jag visste någon annan med mattställning på gården. Kom inte på någon. Studsmattor har jag dock sett massor av. Kanske favorit-finnen har?

Hösten för med sig massor av gott. Mössperioden börjar (äntligen, love it)! En kan slänga ut sängkläderna och de känns friska och fräscha efteråt. En klär sig som en lök; lager på lager. Ljus. Massor av ljus! Vackra färger i naturen. Ånga på sjön bakom huset. Krispigt. Frostigt. Tjocksockar att hasa omkring med. Numera innebär även hösten uppställning av husvagnen i skidparadiset. Ut med armpuffar, badankor och badkläder. In med värmeljus, underställ och dunjackan.

En hörde på radion att bloggar ska innehålla massor av bilder för att bli bra och intressant. I know. Men jag orkar inte komma på hur jag får bilderna från telefonen till bloggen. På ett enkelt sätt. Det sätt jag vet är för bängligt och tidsödande. Ska se över det snart.

Note to self: Ta på handskar vid nästa piskning. Blåsor gör ont.

Note to self 2: Det tar inte en kvart att städa husvagnen ordentligt.

1 kommentar:

  1. Hej fru Jansson. Är städandet igång? Jag kanske skulle anlita dig en timme. Det jag skulle behöva hjälp med är en ordentlig mattpiskning. Det verkar ju vara något du är bra på. Och en ordentlig omgång med mattpiskan skulle göra mig rätt gott. Kanske hade muntrat upp dig också det är väl inte varje dag man får chansen att piska någon som dessutom tycker han behöver rejält med stryk. Tänk om jag kunde få en likadan behandling som du gav dina Kuddar. Bara piska skiten ur mig och sen är det det bara bra med det. Å vad det hade varit nyttigt för mig Att få så mycket stryk. Har aldrig upplevt en aga förut .Men jag har definitivt förtjänat det. Mamma borde ha plockat fram mattpiskan och piskat mig väldig både länge och hårt. Och ofta. Hoppas att du skulle tycka det är roligt att få piska en okänd som dessutom bett om det.

    SvaraRadera