fredag 9 oktober 2015

Smiska mattor och efterlängtad mössa

Har bokstavligen slagit skiten ur husvagnsdynorna idag. Och täcken och kuddar. Med en mattpiska. På ett mattställ. Håller folk på med sådant nu för tiden? Medans jag bankade och slog funderade jag på om jag visste någon annan med mattställning på gården. Kom inte på någon. Studsmattor har jag dock sett massor av. Kanske favorit-finnen har?

Hösten för med sig massor av gott. Mössperioden börjar (äntligen, love it)! En kan slänga ut sängkläderna och de känns friska och fräscha efteråt. En klär sig som en lök; lager på lager. Ljus. Massor av ljus! Vackra färger i naturen. Ånga på sjön bakom huset. Krispigt. Frostigt. Tjocksockar att hasa omkring med. Numera innebär även hösten uppställning av husvagnen i skidparadiset. Ut med armpuffar, badankor och badkläder. In med värmeljus, underställ och dunjackan.

En hörde på radion att bloggar ska innehålla massor av bilder för att bli bra och intressant. I know. Men jag orkar inte komma på hur jag får bilderna från telefonen till bloggen. På ett enkelt sätt. Det sätt jag vet är för bängligt och tidsödande. Ska se över det snart.

Note to self: Ta på handskar vid nästa piskning. Blåsor gör ont.

Note to self 2: Det tar inte en kvart att städa husvagnen ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar