fredag 18 januari 2013

Hej då Sverige?

Jag har krisat idag. Jag vill stöka om mitt liv. Jag har en sten i skon och kan inte riktigt finna min plats i universum. Krisen var allra störst när jag tog på åtta "skor" på åtta tassar, klädde en ettåring med lager på lager och själv höll på att dör på kuppen. Jag var halvt påklädd och svetten lackade under mina lager kläder. Fårskinn, åkpåsar och handskar som åker på och av. Jag dör. Jag står inte ut.

Men visst. Vintern i all ära. Jag gillar vintern och vinteraktiviteter men idag rann bägaren över. Jag. Står. Inte. Ut. Helst när jag har bråttom. Tänk så enkelt att bara dra på sandaler på barnen (och lite kläder förstås). Inga frusna hundtassar och inga lager på jävla lager.

Jag framförde ett visst önskemål gällande emigrering till maken. Varför inte till L.A? Helt otippat kontrade han med Nya Zeeland. Jag blev stum. Är han med på detta tåg? För att smida när järnet är varmt googlar jag Nya Zeeland, jobbmöjligheter samt bostäder och lite annat.

Denna tidning var i brevlådan när jag kom hem från det välklädda äventyret.


Jag har inte öppnat plasten för att jag är rädd att jag öppnar Pandoras box. Nåväl, åter till Google och Nya Zeeland. Vi säger så.

3 kommentarer:

 1. Vi har hyrt lägenhet ett par veckor i maj. Pga den resan står man ut just nu. Men man måste ha nåt att längta efter!!
  //F-F

  SvaraRadera
 2. Tror en liten charter kommer sitta fin. EMIGRERA INTE - PLIIS! I need you.

  SvaraRadera
 3. Ska vi åka på Tjej-CHARTER med Fru JAnsson??Ååh vad de sku vara skönt!!No kids, no men..
  //F-F

  SvaraRadera