fredag 7 september 2012

God sömn och dagens ros

Hantverkare ger mig rysningar. Det är snordyrt och rädslan för att bli blåst ligger hela tiden och maler någonstans i bakhuvudet. Vem har inte sett byggfällan och förfasat sig över hur de kan förstöra livet och ekonomin för aningslösa medmänniskor? Jag har vänner som blivit blåsta på dåligt jobb och pengar. De ohederliga hantverkarna finns där ute. Men vilka är de då?

Man behöver inte bli blåst för att känna obehag. Vi fick stock i en toalett och ringde stans största rörfirma som kom och fixade det. Det tog två och en halv minut. Han stannade kanske sammanlagt fem minuter och det kostade 1200 kr. Tolvhundra kronor. För ett stock i toan. Som tog drygt två minuter att fixa. Jag kände mig lurad, borde ha kollat upp det bättre. Eller blev vi lite blåsta i alla fall? Vad är ett stock i toan värt?

Vart är då detta inlägg på väg? Jooo... Det är på väg mot snickarna vi anlitade för att byta våra fönster. Vi har varit supertrygga hela vägen och är supernöjda med resultatet! Jag kan till och med berätta att de reglerade ner priset för att arbetet var lättare (gick fortare?) än beräknat! Kan en sådan sak ens hända?! De är härmed hovleverantörer på snickerier i detta hushåll. Kommer inte att släppa in några andra snickers över tröskeln.

Med andra ord; är du är lika skraj som jag när det kommer till hantverkare kan du lätt som en plätt kontakta LBM- Larssons bygg- och mätservice AB. Du kommer att sova gott och du kommer att bli nöjd. Tack för ordet.

2 kommentarer: